Børneholdet

Tirsdag og Torsdag kl. 18 til 19

Judo for børn (og voksne) SKAL være sjovt…!!!

Judo er en kampsport, som består stående kamp og gulvkamp. Den stående kamp består hovedsageligt af kast og ben fejninger. Gulvkampen vindes ved at holde modstanderen nede på ryggen i en given tid. Det er på intet tidspunkt tilladt at slå eller sparke hinanden.

Træningen består af lege, hvor igennem man opbygger styrke, balance, hurtighed og fleksibilitet. Undervisning i faldteknik er helt grundlæggende. Der bliver trænet kasteteknik og gulvteknik.

Alle dele af træningen styres suverænt af den pågældende træner eller af trænerteamet.

Vi stiller høje krav til disciplin i klubben, da det er vigtigt at kunne følge med specielt ved teknikundervisning. Samtidig skal det være sjovt at være til træning. Vi accepterer børnene for hvem de er.

Vi regner naturligvis med forældrenes opbakning, hvis deres barn skulle have et specielt behov.

I starten (ca. de første 4 gange) SKAL DER SOM UDGANGSPUNKT der være en forældre til stede, efter den tid er det frivilligt eller efter behov. Men mindre det påvirker barnet, skal forældrene være meget velkomne til at blive og overvære træningen.

Prøveopstartsperiode er ca. 4 gange, herefter skal der betales kontingent samt køb af Judodragt(Judogi), denne dragt koster mellem 300 og 700 kr. man kan få gi der har en højre kvalitet den vil som regel være en del dyrere.

Det årlige kontingent for denne aldersgruppe udgør 1000,00 kr. som dækker 10 måneder træning og en licens hos DJU. kontingent bliver opkrævet over to gang i maj/juni  575 kr. og november/december 425 kr.

Stopper barnet til træning tilbagebetales kontingentet ikke.

Børnene vil efter nogen tids træning skulle til graduering/bælteprøve, hvor de skal vise udvalgte teknikker, fald mm. I starten er prøverne ikke så krævende og er typisk rigtig hyggelige. Det er en vigtig del af barnets udvikling.

Ved 12 årsalderen er der mulighed for at rykke til vores ungdomshold. Dette vurderes suverænt af trænerteamet. Barnet skal være både fysisk og mentalt klar til den lidt mere intensiverede og målrettede træning. Denne træning foregår tirsdag og torsdag imellem kl. 19 og 20,30. Der kan læses mere om dette på vores hjemmeside, ellers spørg træneren.