Børneholdet

Det går stærkt og det er sjovt på børneholdet i Måløv Judoklub. Der bliver styrketrænet, undervist i kampteknikker,  koordinationstræning, balancetræning og meget mere. Meget af det foregår igennem leg, men også med en lidt strengere disciplin end man ser ved andre sportsgrene. Holdånden er helt speciel, selvom vi taler om en individuel sport, hvor man kun vinder, hvis man selv yder en indsats, er sammenholdet virkelig godt. Skader ser vi meget sjældent, men som i alle andre sportsgrene kan man godt slå sig lidt. Tit er det, at man ikke altid vinder der gør mest ondt.

Måløv Judoklub er en breddeidrætsklub, det betyder at man kan deltage på det niveau man er, men man kan godt forvente at komme i god form både fysisk og psykisk. Vi deltager i enkelte stævner hvert år og som udgangspunkt tager alle afsted.

Alt arbejde i Måløv Judoklub foregår på frivillig basis, og der forventes der en god backup, også  fra forældre, til de arrangementer som vi afholder og deltager i. Fordelt over året er det ca. 5-7 arrangementer inkl. sommerafslutning, fastelavnsfest og julehygge. Alt info om dette bliver løbende opdateret på vores Facebookgruppe, hvilken vi anbefaler at forældre melder sig ind i.

Der er løbende optagelse på holdet og en måneds gratis prøveperiode. Så kom og prøv Judo.