Tumle Holdet

Lørdag kl. 10.30 – 11.30

TUMLEHOLDET TRÆNER IKKE I ØJEBLIKKET!

Judo for børn (og voksne) SKAL være sjovt…!!!

Judo er en kampsport, som består stående kamp og gulvkamp. Den stående kamp består hovedsageligt af kast og benfejninger. Gulvkampen vindes ved at holde modstanderen nede på ryggen i en given tid. Det er på intet tidspunkt tilladt at slå eller sparke hinanden.

Træningen består hovedsageligt af lege, hvor igennem man opbygger styrke, balance, hurtighed og fleksibilitet. Undervisning i faldteknik er helt grundlæggende. Der bliver trænet teknik i det omfang træneren har planlagt det.

Alle dele af træningen styres suverænt af den pågældende træner eller af trænerteamet.

Vi stiller høje krav til disciplin i klubben, da det er vigtigt at kunne følge med specielt ved teknikundervisning. Samtidig skal det være sjovt at være til træning. Vi accepterer børnene for hvem de er.

Vi regner naturligvis med forældrenes opbakning, hvis deres barn skulle have et specielt behov.

tumlehold

 

I starten(ca. de første 4 gange) SKAL DER SOM UDGANGSPUNKT der være en forældre til stede, efter den tid er det frivilligt eller efter behov. Men mindre det påvirker barnet, skal forældrene være meget velkomne til at blive og overvære træningen.

Prøveopstartsperiode er ca. 4 gange, herefter skal der betales kontingent samt køb af Judodragt(Judogi), denne dragt koster mellem 250 og 400 kr.

Det årlige kontingent for denne aldersgruppe udgør 675 kr.

Stopper barnet til træning tilbagebetales kontingentet ikke.

Børnene vil efter nogen tids træning skulle til graduering/bælteprøve, hvor de skal vise udvalgte teknikker, fald mm. I starten er prøverne ikke så krævende og er typisk rigtig hyggelige. Det er en vigtig del af barnets udvikling.

Ved 7 årsalderen er der mulighed for at rykke til vores børnehold. Dette vurderes suverænt af trænerteamet. Barnet skal være både fysisk og mentalt klar til den lidt mere intensiverede og målrettede træning. Denne træning foregår tirsdag og torsdag imellem kl. 18 og 19. Der kan læses mere om dette på vores hjemmeside, ellers spørg træneren.

Vi har en rigtig god klubånd i Måløv Judoklub. Ingen kampe og træninger slutter uden man kan give hinanden et kram og smile til hinanden. Her kan man få gode venner for livet.

Når man træner en kampsport som Judo er det meget vigtigt at understrege at, al judokamp/slåskamp foregår KUN på måtten i Judoklubben. Kampteknikkerne vi lærer, kræver et faldunderlag og opsyn fra trænere. Hører vi i klubben om andet, tager vi først en snak med barnet, derefter med forældrene. Ændrer forholdene sig ikke vil man ikke kunne modtage undervisning i Måløv Judoklub.

Måløv Judoklub har naturligvis indhentet børneattester på ALLE trænere.

 

Ved yderligere spørgsmål, må I endelig kontakte os.