voksenholdet

 

Judo er en kampsport, som består stående kamp og gulvkamp. Den stående kamp består hovedsageligt af kast og ben fejninger. Gulvkampen vindes ved at holde modstanderen nede på ryggen i en given tid, armlåse eller stranguleringer. Det er på intet tidspunkt tilladt at slå eller sparke hinanden.

Træningen består af opvarmning, hvor igennem man opbygger styrke, balance, hurtighed og fleksibilitet. Undervisning i faldteknik er helt grundlæggende. Der bliver trænet kasteteknik og gulvteknik.

Alle dele af træningen styres suverænt af den pågældende træner eller af trænerteamet.

Vi stiller høje krav til disciplin i klubben, da det er vigtigt at kunne følge med specielt ved teknikundervisning. Samtidig skal det være sjovt at være til træning. Vi accepterer hinanden for hvem de er.

Forældrene være meget velkomne til at komme og overvære træningen.

Prøveopstartsperiode er ca. 4 gange, herefter skal der betales kontingent samt køb af Judodragt(Judogi), denne dragt koster mellem 600 og 1200 kr. man kan få gi der har en højre kvalitet, den vil som regel være en del dyrere.

Det årlige kontingent for aldersgruppe 12 til 15 år, udgør 1000,00 kr. som dækker 10 måneder træning og en licens hos DJU. kontingent bliver opkrævet over to gang i maj/juni  575 kr. og november/december 425 kr.

Det årlige kontingent for aldersgruppe 15 til 99 år, udgør 1350,00 kr. som dækker 10 måneder træning og en licens hos DJU. kontingent bliver opkrævet over to gang i maj/juni  800 kr. og november/december 550 kr.

 

Stopper man til træning tilbagebetales kontingentet ikke.

Der vil efter nogen tids træning skulle til graduering/bælteprøve, hvor de skal vise udvalgte teknikker, fald mm. I starten er prøverne ikke så krævende og er typisk rigtig hyggelige, senere vil de blive mere krævene men stadige rigtige hyggelige. Det er en vigtig del af Judo’s udvikling.

Ved 15 årsalderen skifte man fra ungdoms bælt til voksen bælte.

 

 

Judo er en udfordrende sportsgren der kan trænes i alle aldre. Træningen er hård og meget alsidig, man kan godt forvente en stigende formkurve. Man kan inddele Judotræning i flere dele. Solid grundopvarmning, judorelateret opvarmning, styrketræning, tekniktræning og kamp.

I grundopvarmingen får man pulsen op, bevæget sig så der kommer gang i le

 

 

 

Ungdomsholdet og voksenholdet træner sammen i Måløv Judoklub.