Skip to content

Børnetræning

Judo for børn SKAL være sjovt og opbyggende.

Judo træningen for børn (fra 7 til og med 11 år) består af lege, hvor igennem man opbygger styrke, balance, hurtighed og fleksibilitet. Undervisning i faldteknik er helt grundlæggende. Der bliver trænet kasteteknik og gulvteknik.

Alle dele af træningen styres suverænt af den pågældende træner eller af trænerteamet.

Vi stiller krav til disciplin i klubben, da det er vigtigt at kunne følge med specielt ved teknikundervisning. Samtidig skal det være sjovt at være til træning. Vi accepterer børnene for hvem de er.

Vi regner naturligvis med forældrenes opbakning, hvis deres barn skulle have et specielt behov.

I starten (ca. de første 4 gange) skal der som udgangspunkt være en forældre til stede. Efter den tid er det frivilligt eller efter behov. Med mindre det påvirker barnet, skal forældrene være meget velkomne til at blive og overvære træningen.

Børnene vil efter nogen tids træning skulle til graduering/bælteprøve, hvor de skal vise udvalgte teknikker, fald mm. I starten er prøverne ikke så krævende og er typisk rigtig hyggelige. Det er en vigtig del af barnets udvikling.

Ved 11 årsalderen er der mulighed for at rykke til vores ungdomshold. Dette vurderes suverænt af trænerteamet. Barnet skal være både fysisk og mentalt klar til den lidt mere intensiverede og målrettede træning. Denne træning foregår tirsdag og torsdag imellem kl. 19 og 20,30. Der kan læses mere om dette her , ellers spørg træneren.