Hør hvad medlemmerne siger om os & judo

 • Vi følte os rigtig velkomne

  Vi følte os rigtig velkomne

  “Min datter startede til judo for 5 måneder siden. Inden vi kom vidste vi ikke så meget om kampsport og slet ikke om judo. 

  Min datter havde 2 prøve lektioner og så var hun ‘hooked’. Vi blev taget rigtig godt imod – både af  træneren og de andre børn – og følte os helt trygge.

  Hun træner 2 gange om ugen og glæder sig til at komme til træning hver gang.”

  Sten - far til Mathilde
 • Fysisk træning, nærvær og fokus

  Fysisk træning, nærvær og fokus

  “Efter en travl dag på arbejde er det fedt at komme til træning. Jeg 44 år men kan sagtens følge med de yngre i klubben – når jeg selv skal sige det 😉

  For mig er judo perfekt fordi det både er god alsidig fysisk træning, og samtidig giver mig et rum til bare at være i nuet og fokusere på det der helt tæt på.”

   

  Lars Houmann - Aktiv judoudøver
 • Eftergivenhed besejrer styrke!

  Eftergivenhed besejrer styrke!

  “Jeg har trænet boksning i en del år, men for et år siden på idrætscamp mødte jeg Måløv Judo Klub.

  At gå fra boksning til judo var en kæmpe forandring. Fra at kæmpe aggressivt til at kæmpe med at eftergivenhed besejrer styrke. Jeg blev grebet af den måde der udvises respekt og ro når der kæmpes, da det var så anderledes i forhold til hvad jeg var vant til.

  Jeg går til judo fordi jeg bliver udfordret på helt nye måder hver gang – og jeg udvikler mig ved at komme ud over mine egne grænser, og det gør jeg ved støtte og god opbakning fra min klub. Judo er samtidig en sjov kampsport i det bedste fællesskab. Der er plads til sjov og til seriøsitet og der er altid en god stemning på holdet. “

  Katrine Bengtsen - 24 årig aktiv judonørd